Friday, October 7, 2011

Hai kawan kawan

Hai kawan kawan. Nama saya Oren. Saya sudah semakin sihat. Tuan saya asik bagi saya makan n minum susu. Sebab saya selalu mengiau kelaparan.
Pagi ni saya boring. Tuan saya tak nak bergurau dengan saya. Tuan saya marah bila saya buat sepah kat tempat poo saya. Owh..saya belum pandai poo kat tempat pasir saya. Malam tadi saya poo kat tempat tido saya.. Hahaha.. Padan muka tuan saya kena bersihkan poo saya..

Saya boring lah.. Saya nak main tapi tuan saya tak kasi saya main. Jadi saya dengki bila tuan saya bukak laptop. Saya pun nak laptop jugak. Nanti saya bukak akaun muka buku kawan kawan add lah saya k? Ok.. Muka buku tu ape? Tuan saya cakap muka buku tuh facebook lah.. Atoiiii.. (Tepuk dahi).

Ok lah kawan kawan.. Saya nak main jalan jalan atas laptop tuan saya.. Bye bye..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

Biqque said...

hahaha ko dah kena sawan kitten! comelnyeeeeeeeeeeeeeeee diaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Ely Hasrul said...

haaaaaa kalu gemok nih sure cam garfield!!

babyarisha said...

Biq: sawan dh ni.. xcukup tdo.. asik nak kena belai dia jer..

Ely: x usah la gemuk2.. x larat nti aku nak dukung2..asal sihat sudah.. hahaha..

Hana Lockheart said...

comel. used to have a cat named with oren too. But in my final year around mei or Jun like that, dia mati. kena racun dengan sape tah. jahat betul. So pity ... oren saya pun suka kaco saya... dia renung jari saya ketuk2 keyboard, pastu nanti dia tangkap tangan saya. haha.

btw, my blog comes alive. tak perasan u ada comment on july. =)