Monday, February 13, 2012

Yang Patah Akan Tumbuh, Yang Hilang Akan Berganti Tapi TAK SAMA!!!

sedangkan gigi yang patah pun sakit, jangan mimpi bila tua2 ni gigi yang dicabut akan tumbuh kembali.
kita beri laluan tuk berita lainnya sebab cerita blackout ni aku tak abes karang lagi.

sebab yang aku dok karang2 dan abes hilang takdan nak save, makanya aku buat ringkas2 je ek.

two of the lady in the pic dah hi hi bye bye ngan aku. sedih? ye aku sedih dan nangis. hihihi.. lagi nak gelak malu-malu kucing kan. ye ah. dah 21 bulan aku keja kat KL ni. macam-macam hal jadi diorang ni le yang bagi semangat, bagi nasihat kat aku. juga peneman bershopping kat belakang opis di hari jumaat dan teman sparing layan nasi ambeng. Ko ada kawan cmtu?

sorry gambar gegar, tu goyang la tuh amek pic wanita-wanita ayu. senget lah Mukh! yang berbaju biru dah gerak pi HQ, kekadang je muncul kat opis nih. Sorang lagi bertudung hijau tu dah start bizi kat branch. tuh la gatai nak makan spagethi lagi kan.. hahaha..hanya beberapa orang je tau dan paham maksud nak makan spagethi tuh. ops its not double meaning thingy ok. jgn melucah di sini. tuuuttttt*****.

there goes my friends, dari 21 bulan yang lalu dan 6 orang kot geng makan aku yang kuar dari "account" nih. yang pi Cyberjaya nyer, yang masuk account lain nyer, yang brenti terus masuk company lain nyer, yang nak masuk branch nyer. huhuhu.. :(

tapi persahabatan yang terjalin ni tak mungkin dapat dipisahkan. cumanye nak jumpe slalu nak ngumpat gossip luahan rasa sume memang tak dapat ler. yang ado pun tinggal le minah rambut panjang tu ngan sorang minah rambut paras bahu (tiada dalam gambar). cumanya kalau ade pun kawan baru nanti, tak sama le ngan kawan yang dah pindah randah tu yer..

mode: sedih sebab gigi yang patah tak tumbuh kembali. dang!!

5 comments:

Ely Hasrul said...

hoii dh pi HQ, memcm cite dh la lama xlepak lunch. weh nnti sbtu nih dtg umah aku besday party sami. aku xdek no ko lah!. kang aku mintak biqque fwd invitation

mikamusz said...

relax dear, apa nak buat, asam garam kehidupan.... bebila pun stull boleh hang out lagik..

Uncle Jonni said...

huhuhuhu... yep... gigi patah takkan tumbuh lagi....

hmmmmm....

dah rongak eh?

huhuhuhu...

lariiiiii....

Biqque said...

aku dah sumpah diorang, takkan dpt besfren cam aku kat mana2 pun hahahaha! padan muka!

babyarisha said...

skin: wah..kakak santek first komen ek.,. hahaha..Insyallah beb.. aku tak janji sebab sabtu ni ade meeting2 sket ngan geng offroad. cam biase aku kena apit/ kepit IP tu..hihi..

muz: aah..rajin mai KL singgah le Jln Tgh tuh..

uncle Jonni: siot je ko kan pakcik. cam le ko tak de cabut gigi...

biq: kejam siot...