Friday, November 8, 2013

Another golek session

Sorry yer readers sekalian. #ops 'ade ker yang nak baca blog picisan nih?' ok namo melalut dah. terus p tengok pic double A. bukan Aaron Aziz na tapi Aariq Luqman.

sekarang ni letak je terus golek meniarap. tak yah tunggu nak suruh dah. sampaikan nak ku pakaikan pampers pun bergaduh.. lorat nak p main ngan oyen. yes. Aariq dah ikot perangai cam mak pak dia gak. Pet Lover. cuma kami mak pak je risau kot kena cekau je. so far, bila Aariq datang nak main gn oyen, cecepat oyen melompat lari. Yes, oyen lari. jangan ingat semua kucing cam dalam youtube tu yang sesenang nak manja, nak suka kat baby. tuh video 1 in a Million je ah. kucing aku ade perasaan cemburu so laju ler dia blah sebab banyak masa skang dok spend ngan Aariq jer. 

Owh, Aariq dah pandai merangkak. Laju-laju... Semua dok kata sok dah pandai berjalan jenuh la mak pak nak kejar. weyh mana nak cari harness tuk baby tuh.. cam gambar bawah ni.. sila tinggalkan link yer. mekasih.

later la update lagi. nanti orang boring asik dok cerita anak jer.. muehehehe.. 

1 comment:

Rose Azadir said...

tembamnyer pipi dier....Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…